Theatershow

Zondag 13 november was de boeklancering in stadsschouwburg De Lievekamp, met begeleiding van:

Op de website van De Lievekamp werd het als volgt beschreven:

Jeroen Princen (muzikant én manager) en Ron van Wieringen (auteur én manager) zijn dit jaar een offensief gestart om iedereen die een manager is of heeft, de ogen te openen. Hun motto is “Hou al die bazige bazen in de gaten. Voor je het weet beginnen ze voor zichzelf!” Voorlopig levert dat een hoop artistieke pareltjes op: een boek getiteld Methode Mastermind (ondertitel De Tien Principes Van De Macht), een hele serie liedjes, een podcast én nu ook een wervelende theatershow. Daarbij worden ze geassisteerd door één van de beste big bands van Nederland: de Nieuwe Veste Big band.

De theatershow volgt losjes het verhaal van het boek, op zo’n manier dat alle liedjes goed tot hun recht komen, met misschien nog wel een paar extra in de toegift.

Het boek is volgens de lezers “het beste managementboek dat geen managementboek is” en zo zal de theatershow “de beste theatershow die geen theatershow is” worden. Als er dit jaar één gebeurtenis is om niet alleen je partner, maar ook je zakenrelaties mee naartoe te nemen, dan is het wel deze middag. Zie het als een aftrekbare investering, het zal nog lang gespreksstof opleveren.

Catalogus en website van De Lievekamp, Oss

Op dit moment werken we er hard aan om alle beelden van de tien camera’s en alle achtenveertig geluidssporen samen te voegen tot een korte impressie van de show. Houd deze pagina in de gaten !