Welkom.

De kern van het project is de roman “Methode Mastermind”. Maar er is veel meer dan alleen een roman. Op deze website vindt u alle informatie

.. op zondagochtend wakker worden, zien dat je een gemiste oproep van je baas hebt, en je dan de hele zondag kut voelen en gestrest zijn. Zo’n baas dus. Je vraagt je af waarom ze dat doen.”

anonieme lezer

Een roman

“Dit boek is een must voor elke (young) leading professional die het leiderschap ziet vanuit een humaan perspectief, maar ook als een spiegel voor de autocratische leiders die nog niet helemaal verloren zijn!”

Rob Blatter, onderwijsbestuurder en voormalig uitgever

Muziek

Twaalf grootse en meeslepende songs, die in de roman eenvoudig bereikbaar zijn via QR-codes.

Een voorstelling

Op 13 november 2022 is de roman gelanceerd in een spetterende voorstelling met medewerking van een grandioze band.

Methode Mastermind bezit een soort magie van onverwachte herkenning. Een serie van momenten en ervaringen waarvan je ’schrikt’. Niet zozeer van de inhoud zelf, maar wel van het besef dat je zelf (meer dan eens) in soortgelijke situaties terecht bent gekomen.
Al met al een krachtige bevestiging dat ik niet de enige ben die dit achteraf gezien bizar vindt. Dat zorgt voor rust, erkenning en een frisse blik voor de toekomst!”

anonieme lezer

Een voorproefje.

Partners

Veel bedrijven staan achter het gedachtegoed van ons project. Met speciale aanbiedingen proberen we ze aan ons te binden. Bijvoorbeeld: koop tien boeken plus twee toegangskaartjes en we plaatsen een vermelding op onze partnerpagina.

De tien principes

Waarom zijn succesvolle managers vaak klootzakken?

Waarom komen de meest onsympathieke mensen op topposities terecht in de politiek, in het bedrijfsleven of zelfs aan de top van een wereldmacht? Hoe krijgen ze het voor elkaar? Het antwoord is eenvoudig: door de tien principes van macht te volgen.

Iemand die zich altijd een goed mens toont, gaat onvermijdelijk ten onder te midden van zovelen die slecht zijn. Daarom moet een heerser, als hij zich wil handhaven, leren om ook een slecht mens te zijn. Hij moet leren te kiezen uit goed en slecht, afhankelijk van de noodzaak.

Niccolò Machiavelli